Герменевтична інтерпретація вірша: «Шлях до смислу» в гекзаметричних творах В. Свідзинського - Костенко, Наталія; Kostenko, Natalija (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
У статті розглянуто семантичні функції гекзаметричних розмірів і їх силабо-тонічних інтерпретацій в поетичній творчості і перекладах Володимира Свідзинського.The article observes semanthic functions of hexametric metrus and their syllabotonic interpretations in poetry and translations of Volodymyr Svidsynskyi.
Germenevtichna Іnterpretatsіya Vіrsha «Shlyakh To Smislu» in Gekzametrichnih Happening V. Svіdzinskogo
Keywords: герменевтика; гекзаметр; елегійний дистих; поетичний переклад; антологічні твори; силабо-тонічні еквіваленти античного вірша; гекзаметроїди; hermenevtica; hexameter; elegiac couplet; poetic translation; anthologic writing; syllabotonic equivalent of antique verse; hexametroids