Вплив перехімізації сільського господарства на стан грунтів - Мельничук, С. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
З’ясовано вплив перехімізації сільського господарства на стан грунтів
Influence of re-chemicalization of agriculture on soil condition
Keywords: перехімізація; сільське господарство