Організація зворотнього зв’язку в системах моделювання - Острей, Сергій Вікторович; Ostrei, Serhii V. (Волинський національний університет ім. Лесі Українки, 2008)
Вивчається залежність між форматами вхідних даних та результатом моделювання. Описується схема роботи програми моделювання з врахуванням характеристик вхідних та вихідних даних. Еhe relationship between the formats of input data and simulation results are studing. The circuit simulation program, taking into account the characteristics of the input and output ere describes.
Organization of feedback in systems modeling
Острей Сергій Вікторович – старший викладач кафедри прикладної математики та інформатики Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки
Keywords: модель; система; якість; аналіз; зв'язок; model; system; quality; analysis; link