Передумови формування санаторної мережі у Ківерцівському районі Волинської області - Міщенко, Олена Віталіївна; Mishchenko, Olena V.; Смедюк, Вікторія; Smedіuk, Viktoriia (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Розглянуто провідні передумови формування санаторної мережі у Ківецівському районі Волинської області. Проаналізовано особливості функціонування діючих санаторіїв району. Подана необхідність оптимізації санаторію с. Журавичі. The main preconditions for the formation of a sanatorium network in Kivetsivsky district of the Volyn region are considered. The peculiarities of sanatorium functioning in the district are analyzed. The need to optimize the sanatorium Zhuravichi is suggested.
Pre–conditions of forming of sanatory network in the Kivertsevsi district of the Volyn oblast
Keywords: Ківецівський район; мінеральні води; санаторна мережа; Kivetsi district; mineral water; sanatorium network