Перспективи розвитку та ефективного застосування електричних автобусів при виконанні міських пасажирських перевезень - Порфіренко, В. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено перспективи розвитку та ефективного застосування електричних автобусів при виконанні міських пасажирських перевезень
Keywords: міський пасажирський транспорт; пасажиропоток