Іноземна мова (англійська) за професійним спрямуванням: силабус нормативно освітнього компонента - Шевчук, Тетяна Римівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Силабус нормативного освітнього компонента «Іноземна мова (англійська) за професійним спрямуванням» підготовки бакалавра на основі повної загальної середньої освіти; диплому молодшого спеціаліста/молодшого бакалавра/фахового молодшого бакалавра, галузі знань 20 – Аграрні науки та продовольство, спеціальності – 205 Лісове господарство, форма навчання – денна, за навчальним планом, затвердженим 2022 р.
Keywords: іноземна (англійська) мова; освітній компонент; лісове господарство