Метеорологія та кліматологія : методичні рекомендації до самостійної роботи - Нетробчук, Ірина Марківна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Подано завдання для самостійної роботи студента: тематика на самопідготовку; перелік задач та деякі приклади їхнього розв’язку на визначення показників метеорологічних величин; приклади тестових завдань, а також питання для поточного і підсумкового самоконтролю та перевірки знань. Зміст завдань тісно пов’язаний із матеріалом основного курсу. Рекомендовано здобувачам вищої освіти підготовки бакалавра спеціальності 103 Науки про Землю, 106 Географія та 014.07 Середня освіта (Географія) денної форми навчання.
Keywords: атмосфера; температура повітря; погода; клімат; вітер; атмосферний тиск; вологість повітря; 551.58 (072)