Екскурсійне обслуговування у структурі туристичного продукту - Лисюк, Тетяна Василівна; Терещук, Оксана Степанівна; Дмитрук, О. О. (Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій, 2018)
У статті розглянуто особливості екскурсійного обслуговування у загальній структурі туристичного продукту; обгрунтовано визначальні поняття, які базуються на структурному комплексі, що об’єднуєтьсяу туристичний продукт; визначено основні завдання програми екскурсійного обслуговування; виділено ряд етапів розробки інноваційного екскурсійного продукту; виділено чинники подальшого розвитку екскурсійної діяльності.
Keywords: екскурсійна діяльність.; інноваційний екскурсійний продукт; екскурсійне обслуговування; туристичний продукт; програма екскурсійного обслуговування; 338.48-32(477)