Служу країні Дитинства [Електронний ресурс] : біобібліогр. покажч. до 65-річчя від дня народж. Н. В. Гавриш - Дейнека, Людмила Панасівна; Гавриш, Наталія Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2024)
Біобібліографічний покажчик серії «Біобібліографія вчених ВНУ ім. Лесі Українки» присвячений доктору педагогічних наук, професору кафедри загальної педагогіки та дошкільної освіти Волинського національного університету ім. Лесі Українки Наталії Василівні Гавриш [до 65-річчя від дня народження]. У покажчику репрезентовано бібліографію праць науковиці за 1989–2024 рр. Представлено монографії, навчально-методичні посібники, публікації в збірниках наукових праць і матеріалах наукових конференцій та статті у фахових вітчизняних і зарубіжних виданнях.
Keywords: бібліографічні видання; Волинський національний університет ім. Лесі Українки; 37(477.82)(092)(01)