Менеджмент і маркетинг - Дейнека, Людмила Панасівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2019)
Бібліографічні матеріали висвітлюють сутність та значення менеджменту, його функції, зміст маркетингу та характеристику маркетингових досліджень. Розміщення джерел (140 бібзаписів) у межах розділів – за алфавітом прізвищ авторів або за назвою документа. Позиції пронумеровані. Джерела добору бібліографічної інформації – фонди бібліотеки СНУ ім. Лесі Українки. Всі описи мають класифікаційні індекси ББК та частково УДК, що полегшить пошук літератури.
Keywords: бібліографічні видання; класифікація функцій менеджменту; Маркетингові дослідження; 005(01)