Навчальна практика з інформаційних технологій - Хомяк, Марія Ярославівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2026)
Видання містить загальні положення щодо мети, змісту та організації, рекомендації та методичні вказівки до виконання завдань та підведення підсумків навчальної практики для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за предметною спеціальністю А4.09 Середня освіта (Інформатика)
Keywords: 378.147.091.33-027.22:004(072)