Проблеми справляння туристичного збору в Україні - Бокій, Ольга; Bokii, O. (My University, 2016)
Розглянуті особливості справляння та існуюючі в Україні проблеми оподаткування туристичним збором, як одним із місцевих податкових платежів.
Науковий керівник: доцент, к.е.н. Цимбалюк І.О.
Keywords: оподаткування; туристичний збір; місцеві збори