Англійська та американська дитяча література: програма навчальної дисципліни - Яцишин, Наталія Пилипівна; Yatsyshyn, Nataliia P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Програма навчальної дисципліни «Англійська та американська дитяча література» підготовки бакалаврів, галузі знань 0101 Педагогічна освіта, за напрямом підготовки 6.010102 Початкова освіта, спеціалізації Іноземна мова (англійська), для студентів ІІІ курсу педагогічного факультету денної форми навчання.
Keywords: жанрові особливості; художні особливості перекладів художніх текстів для дітей