Обліково-аналітичне забезпечення стратегічного управління розвитком підприємства - Фатенок-Ткачук, Алла Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Навчальний посібник «Обліково-аналітичне забезпечення стратегічного управління розвитком підприємства» містить теоретичний виклад всіх тем курсу, що допоможуть набути теоретичних знань та удосконалити практичні навички та компетентності сучасного бухгалтера. Рекомендовано для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальностей 071 «Облік і оподаткування» освітньої програми «Облік і оподаткування» денної та заочної форм навчання з метою набуття теоретичних знань та практичних навичок обліково-аналітичного забезпечення процесу стратегічного управління. Видання рекомендовано студентам економічних спеціальностей бакалаврату та магістрату, слухачів шкіл бізнесу, викладачів, підприємців та читачів, яких цікавлять проблеми облікового забезпечення функціонування вітчизняних підприємств у ринкових умовах господарювання.
Keywords: Обліково-аналітичне забезпечення; Стратегічне управління; Стратегічне планування; Прогнозування; Резерви; Розвиток; 657:[334.72:005.2(07)