Програма державного екзамену підготовки магістра спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність - Полінкевич, Оксана Миколаївна; Polinkevych, Oksana Mykolaivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Програма державного екзамену підготовки магістра галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми «Економіка підприємства».
Keywords: програма; державний екзамен; Підприємництво, торгівля та біржова діяльність; магістр