Методика викладання психології у закладах вищої освіти : методичні рекомендації до самостійної роботи та виконання професійно-орієнтованих індивідуальних науково-дослідних завдань - Іванашко, Оксана Євгенівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Основна мета організації самостійної роботи з навчальної дисципліни "Методика викладання психології у закладах вищої освіти" полягає в наданні студентам методичної допомоги при самостійному вивченні теоретико-методологічних знань про принципи, методи та механізми передачі та засвоєння знань з психології, формуванні навичок та вмінь здійснювати педагогічну діяльність у навчально-виховному процесі вищого навчального закладу.
Keywords: методика викладання; самостійна робота; 378.016:159.9