Розвиток музично-інформаційних технологій - Голощук, Олександр Олександрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
У статті розглядається розвиток музично-інформаційних технологій пов'язаний з бурхливим розвитком науково-технічних засобів.
Keywords: комп’ютерні технології; музика; музичне мистецтво; інноваційні технології у музиці; музично-комп’ютерне програмування