Обов’язки та відповідальність органів державної фіскальної служби - Брік, С. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено обов’язки та відповідальність органів державної фіскальної служби
Keywords: фіскальна служба; посадова особа контролюючого органу