Загальне землезнавство - Мельнійчук, Михайло Михайлович; Білецький, Юрій Валентинович; Чабанчук, Валентина Юріївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
В світлі вимог до подальшого розширення і поглиблення самостійної роботи під час практичних занять, розроблені авторами рекомендації допоможуть студентам самостійно оволодівати знаннями, набувати навичок об’єктивного підходу до вирішення поставлених завдань. В методичних рекомендаціях наведено завдання для проведення практичних робіт. Для кожної роботи визначено тему та мету її проведення, подано теоретичний матеріал у якому міститься інформація необхідна для виконання завдань, що, безумовно, сприятиме розвитку самостійності в роботі студентів при вивченні курсу. Навики, набуті на практичних заняттях, використовуються студентами при проходженні навчальних та виробничих практик, написанні курсових та дипломних робіт. Методичні вказівки складені відповідно до програми курсу “Загальне землезнавство”, який передбачений навчальним планом для студентів денної та заочної форм навчання географічного факультету, що навчаються за спеціальностям: 106 Географія (Географія), 103 Науки про Землю(Гідрологія) та 014 Середня освіта(Географія.Економіка) .
Keywords: 52(072)