Інвестиційний аналіз : програма нормативної навчальної дисципліни - Левицький, Віктор Володимирович; Levytskyi, V. V. (Cхідноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Предметом вивчення дисципліни "Інвестиційний аналіз" є організація ефективної оцінки та аналізу інвестиційних процесів. Курс "Інвестиційний аналіз" відноситься до спеціальних економічних дисциплін та висвітлює основні аспекти проведення інвестиційного аналізу та здійснення на його основі інвестиційної діяльності. Дисципліна тісно взаємопов’язана з курсами "Інвестування", "Фінанси підприємства", "Інвестиційний менеджмент", "Фінансова діяльність суб’єктів господарювання" тощо.
Програма навчальної дисципліни "Інвестиційний аналіз", складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки "Бакалавр" галузі знань - 0801 "Геодезія та землеустрій" за напрямом підготовки – 6.080101 "Геодезія, картографія та землеустрій" П
Keywords: інвестиції; аналіз; інвестиційний аналіз