Структура тренувальних навантажень бігунів на середні дистанції на етапі початкової спеціалізації. - Савчук, С. І.; Мудрик, Ж. С.; Savchuk, S. І.; Mudrik, J. A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2007)
У статті висвітлено питання організації тренувального процесу бігунів на середні дистанції на етапі початкової спеціалізації. In the article a question is reflected from organization of training process of runners on midranges on the stage of initial specialization.
Structure of Trainings Loadings of Runners is on Midranges on the Stage of Initial Specialization.
Keywords: засоби бігової підготовки; обсяг бігових навантажень; тренувальні заняття; facilities of running preparation; volume of the running loadings; trainings employments