Особливості маркетингу на різних етапах життєвого циклу туристського продукту - Овчаренко, Т.; Мацкевич, Н.; Ovcharenko, T.; Matskevych, N. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2010)
У статті проаналізовано структуру життєвого циклу туристського продукту та особливості маркетингової діяльності. The structure of the tourist product’s lifetime stages is analysed in the article as well as the peculiarities of the marketing activities.
. Specific Features of Marketing at Different Lifetime Stages of the Tourist Product.
Keywords: маркетинг; туризм; життєвий цикл; туристський продукт; marketing; tourism; lifetime; product