Оксана Богданівна Ярош [Електронний ресурс] : біобібліогр. покажч. до 55-річчя від дня народж. - Ярош, Оксана Богданівна; Дейнека, Людмила Панасівна (My University, 2023)
Висвітлено життєвий і творчий шлях докторки політичних наук, доцентки, професорки кафедри політології та публічного управління Волинського національного університету імені Лесі Українки Ярош Оксани Богданівни. У виданні відображено результати наукової, педагогічної та практичної діяльності О. Б. Ярош за 1997–2023 рр. Покажчик адресовано науково-педагогічним працівникам, аспірантам, здобувачам освіти. Видання доповнене допоміжними покажчиками та фотоілюстраціями.
Keywords: бібліографічні видання; Волинський національний університет ім. Лесі Українки; 32-027.21(477.82)(01)