Використання цифрових інструментів Google Search та Google Scholar у процесі формування дослідницької компетентності здобувачів освітнього ступеня «Магістр» - Трофімук-Кирилова, Тетяна Михайлівна (Луцький інститут розвитку людини Університету «Україна», 2024)
У статті розглянуто можливості використання цифрових інструментів Google Search та Google Scholar у процесі формування дослідницької компетентності здобувачів освітнього ступеня «Магістр». Акцентовано увагу на тому, що застосування цих сервісів сприяє розвитку навичок пошуку, аналізу, систематизації наукової інформації та формуванню культури академічної доброчесності.
Keywords: цифрові інструменти; Google Search або Google Пошук; Google Scholar або Google Академія; дослідницька компетентність; сервіси Google; освітній ступінь "Магістр"; освітній процес; 001.89: 004.777-057.875