Історія Східної Європи в середні віки та ранній новий час : тестові завдання - Ткачук, Анатолій Петрович; Tkachyk, A. P. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
Тестові завдання, вміщені в даному збірнику, складені згідно вимог кредитно-модульної системи організації навчального процесу, а також відповідно до робочої навчальної програми нормативного курсу «Історія Східної Європи в середні віки» з урахуванням основних вимог до фахової підготовки студентів ІІІ курсу історичного факультету спеціальності «історія» денної та заочної форми навчання. Вони розміщені за хронологічно-проблемним принципом, згруповані за темами і відповідно поділені на три рівні складності. Тести мають закриту форму яка передбачає завдання з однією правильною відповіддю, з кількома правильними відповідями, завдання на встановлення відповідності та на встановлення правильної хронологічної чи логічної послідовності. Частина тестових завдань третього рівня складності передбачає аналіз тексту джерела на основі якого студент має отримати правильну відповідь. Опрацювання студентами запропонованих тестових завдань сприятиме оптимізації їх самостійної роботи, допомагатиме в підготовці до проміжного та підсумкового контролю. Tests published in this collection, compiled in accordance with requirements of credit-modular system of educational process, and in accordance with a detailed syllabus regulation course "History of Eastern Europe in the Middle Ages" with the basic requirements for professional training third-year students of historical faculty of the specialty "history "internal and external learning. They are listed chronologically by-problem basis, grouped by subject and accordingly divided into three levels of difficulty. Tests have closed form involving tasks with one correct answer, multiple correct answers, the task of establishing compliance and to establish the correct chronological or logical sequence. Some tests of the third level of complexity involves an analysis of the source from which the student has to get the right answer. Developing students' proposed tests will optimize their individual work, assist in preparing the interim and final evaluation.
History of Eastern Europe in the Middle Ages and early New Time : рroceedings of tests
Keywords: Середні віки; Східна Європа; тести; Middle Ages; Eastern Europe; tests