Історія країн Азії та Африки середніх віків та нового часу - Ткачук, Анатолій Петрович (My University, 2025)
Навчально-методичний посібник укладено для здобувачів першого рівня вищої освіти з освітнього компоненту «Історія країн Азії та Африки середніх віків та нового часу» відповідно до навчального плану ОПП «Середня освіта. Історія та громадянська освіта» за спеціальністю 014 Середня освіта (Історія та громадянська освіта). У виданні вміщено силабус освітнього компонента, теми та анотації лекцій, теми та плани семінарських занять, понятійний апарат, завдання для самостійної роботи, методичні рекомендації здобувачам для підготовки до семінарів та самостійної роботи, контрольні питання, перелік основних термінів і понять, основні джерела та література з освітнього компонента.
Keywords: середньовічні цивілізації; афро-азійський регіон; 94(5) «04/16»(075)