Номінації на позначення подвір’я в українській пісенній творчості - Іовхімчук, Наталія Володимирівна; Iovkhimchuk, Nataliia V. (Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка, 2013)
У статті розглядаються мовні засоби вираження найбільш уживаних номінацій на позначення подвір’я в українській народній пісні. З’ясовується семантика цих лексем. In the article the language means of expression of the most used nominations are examined on denotation of yard in the Ukrainian folk song. Semantics of these lexemes turns out.
Linguistic appearance of road is in the Ukrainian folk song
Keywords: подвір’я; двір; садиба; обійстя; новий двір; чужий двір; батьківський двір; yard; court; farmstead; obiystya; new court; stranger court; paternal court