Управління процесами ухвалення та реалізації управлінських рішень в організації - Оніщук, Дарина Ігорівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У кваліфікаційній роботі розглянуто теоретичні та методологічні основи управління процесами ухвалення та реалізації управлінських рішень в організації. Акцент зроблено на важливості чіткої організації процесу прийняття рішень для досягнення ефективності функціонування підприємства в умовах змінного ринкового середовища. Визначено основні етапи ухвалення управлінських рішень, включаючи збір та аналіз інформації, оцінку альтернатив, вибір оптимального варіанту та контролювання виконання рішення.
Keywords: реалізація рішень; стратегічне управління; інформаційні технології; організаційні структури; підприємницька діяльність; комунікація; мотивація співробітників