Програма самостійних занять фізичними вправами студентів вищих закладів освіти - Цьось, Анатолій Васильович; Котов, Є. О.; Tsos, Anatolii V.; Kotov, Ye. O. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2008)
У статті висвітлено програму залучення студентів до самостійних занять фізичними вправами. Запро- поновано співвідношення засобів фізичного виховання, пульсові режими фізичних навантажень відповідно до морфофункціональних особливостей молоді. The programme of the students enlist into the self-dependent studies by the physical exercises is reflected inn the article. The article deals with the correlation of the physical bringing means, the pulse rabes of the physical training amount of work concerning to the morphologicalfunctional peculiaries of the youth.
Keywords: фізичні вправи; самостійні заняття; студенти; physical exercises; students; self-dependent studies