Конструктивна психологія самозбереження, компенсації та реабілітації особистості - Вірна, Жанна Петрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2026)
Вибірковий освітній компонент спрямований на висвітлення основних теоретико-методологічних аспектів конструктивної психології самозбереження, компенсації та реабілітації у просторі психотерапевтичного дискурсу та ознайомлення з експериментальною стратегією і тактикою комплексних психологічних досліджень з конструювання (проектування) психологічних новоутворень людини.