Вербальні та невербальні індикатори персуазивної стратегії аргументування у німецькій комерційній рекламі - Семенюк, Тетяна Петрівна; Semeniuk, Tetiana P. (Львівський державний університет безпеки життєдіяльності, 2018)
Стаття присвячена дослідженню вербальних і невербальних індикаторів персуазивної стратегії аргументування у німецькомовній комерційній рекламі. Виокремлено тактики реалізації персуазивної стратегії аргументування, визначено вербальні (лексико-граматичні та морфо-синтаксичні) й невербальні індикатори досягнення перлокутивного ефекту. The article is devoted to the study of verbal and non-verbal indicators of persuasive argumentation strategy in German-language commercial advertising. The tactics of the implementation of the persuasive argumentation strategy are distinguished, the verbal (lexical and grammatical and morpho-syntactic) and non-verbal indicators of achievement of perlocutionary effect are defined.
Verbal and non-verbal indicators of the persuasive argumentation strategy in German commercial advertising
Keywords: рекламний текст; advertising text; персуазивна стратегія аргументування; persuasive strategy of argumentation; полікодове аргументування; polycodal argumentation; вербальні та невербальні індикатори; verbal and non-verbal indicators