Реконструкція давньоруського житла з села Богушівка - Златогорський, Олексій Євгенович; Zlatohorskyi, Oleksii Ye. (My University, 2012)
У статті розглянуто етапи дослідження та реконструкції давньоруського житла ХІ - початку ХІІ ст. з с.Богушівка у музейній експозиції.
Keywords: Богушівка; житло; давньоруський період; реконструкція