Апаратне забезпечення інформаційно-комунікаційних систем. Робоча програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки спеціаліста - Муляр, Вадим Петрович; Muliar, Vadym P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Робоча програма навчальної дисципліни «Апаратне забезпечення інформаційно-комунікаційних систем» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки ОКР «спеціаліст» спеціальності 7.04020301 «Фізика». Предметом вивчення навчальної дисципліни є апаратне забезпечення комп’ютерної техніки, налаштування і оптимізація роботи основних компонентів ПК в середовищі Windows.
Робоча програма вибіркової навчальної дисципліни "Апаратне забезпечення інформаційно-комунікаційних систем" підготовки спеціаліста спеціальності 7.04020301 – «Фізика»
Keywords: Комп’ютерна техніка; основін компоненти ПК; програмування