Інноваційна стратегія в умовах забезпечення економічної безпеки підприємства - Сак, Тетяна Василівна; Sak, T. V. (Волинський інститут економіки та менеджменту, 2014)
Стаття присвячена дослідженню особливостей обґрунтування інноваційної стратегії як засобу забезпечення економічної безпеки підприємства. Розглянуто види інноваційних стратегій у відповідності до стадій життєвого циклу підприємства. Сформовано набір інноваційних стратегій для забезпечення економічної безпеки підприємства за її складовими. The article deal with specifics of substantiation of an innovative strategy as a means of ensuring enterprise economic security. Kinds of innovative strategies are investigated in accordance with the enterprise life cycle. The author suggests a set of innovative strategies to ensure enterprise economic security in terms of its constituents.
Keywords: інновації; інноваційна діяльність; інноваційна стратегія; економічна безпека; життєвий цикл підприємства; innovations; innovation activity; innovation strategy; economic security; enterprise life cycle