Морально-етичні цінності – важливий фактор формування особистості вчителя фізичної культури - Іщук, Н.; Ishchuk, N. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
У статті виявлено рівні знань майбутніх учителів фізичної культури про сутність морально-етичних цінностей. The article revealed the future physical education teachers' level of knowledge about the essence of the moral and ethical values.
Moral and Ethical Values as a Factor of Physical Education Teacher's Personality Formation.
Keywords: морально-етичні цінності; знання; особистість; самооцінка; учитель фізичної культури; moral and ethical values; knowledge; personality; self estimation; physical education teacher