Морфофункціональні адаптації симуліїд, пов’язані з впливом ізоляції - Капліч, В. М.; Сухомлін, К. Б.; Зінченко, О. П.; Kaplich, V. M.; Sukhomlin, К. B.; Zinchenko, О. P. (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2012)
У роботі проаналізовано вплив географічної та екологічної ізоляції на особливості будови копулятивного апарату імаго мошок і деякі структурі личинок та лялечок. In this paper we analyze the effect of geographical and ecological isolation on the structure of the copulatory apparatus adult black flies and some structures of the larvae and pupae.
Morpho-Functional Adaptation of Simuliid Related to the Effect of Isolation
Роботу виконано на кафедрі зоології ВНУ ім. Лесі Українки
Keywords: мошки; імаго; адаптації; місця мешкання; black flies; adult; adaptation; habitat peculiarities