Дослідження західнополіських найменувань хаменерію вузьколистого, або іван-чаю вузьколистого (Сhamérion angustifólium l.) - Омельковець, Руслана Степанівна (My University, 2016)
Стаття присвячена дослідженню лексичного складу західнополіських говірок, що становить особливий інтерес, оскільки саме в лексиці відображаються різноманітні зміни в мові діалектоносіїв, а Західне Полісся і сьогодні зберігає справжні скарби для славістики. Зокрема розглянуто назви на позначення хаменерію вузьколистого, або іван-чаю вузьколистого (Chamérion angustifólium L.) з увагою до оцінки мотивів номінації
Keywords: тематична група лексики; лексема; номінація; фітономени; семантична мотивація; західнополіські говірки