Транскордонні екосистеми та їх особливості - Олейник, Вікторія Василівна; Oleinyk, Viktoriia V. (Львівський національний університет імені І. Франка, 2013)
У роботі розглядається поняття транскордонних природних ресурсів, транскордонних екосистем. До транскордонних екосистем віднесено транскордонні парки, транскордонні зелені коридори, транскордонні заповідники.

The notiones of transboundary natural resources and transboundary ecosystems are considered in the paper. It is noticed that transboundary ecosystems include transboundary parks, transboundary green corridors transboundary and transboundary reserves.
Keywords: транскордонні екосистеми; transboundary ecosystems; транскордонні парки; transboundary parks; транскордонні зелені коридори; transboundary green corridors; ранскордонні заповідники; transboundary reserves