Наукова комунікація іноземною (англійською) мовою : силабус нормативної навчальної дисципліни - Троцюк, Аїда Миколаївна; Крюкова, Юлія Дмитрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Силабус навчальної дисципліни Наукова комунікація іноземною (англійською) мовою, метою якої є сформувати у студентів системи знань про сутність, характер, структуру, закономірності і методологію наукових досліджень у фаховій галузі та вмінь організувати, проводити і представляти власні наукові дослідження іноземною (англійською) мовою.
Силабус навчальної дисципліни «Наукова комунікація іноземною (англійською) мовою» підготовки магістра, галузі знань:05 – Соціальні та поведінкові науки, за спеціальністю: 053 «Психологія», освітньої програми: Психологія
Keywords: силабус; наукова комунікація іноземною мовою