Ландшафтна структура ключової ділянки «Оржів» (Волинська височина − Волинське Полісся) - Ільїн, Л. В.; Мартинюк, В. О.; Ilyin, L. V.; Martynyuk, V. O. (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2011)
За результатами польових ландшафтних досліджень проаналізовано структуру геокомплексів ключової ділянки «Оржів», що розміщена на межі двох фізико-географічних зон, на рівні місцевостей та урочищ; складено ландшафтну картосхему масштабу 1 : 10 000. According to the results of the field of landscape studies analyzed the structure of heokompleksiv key area «Orzhiv». The area on the border of two physical-geographical zones, at the localities and tracts; the map-scheme landscape scale compiled 1 : 10 000.
The Landscape Structure of the Key Area «Orzhiv» (Volyn Upland – Volyn’s Polissia)
Роботу виконано на кафедрі екології та збалансованого природокористування РДГУ
Keywords: фізико-географічне районування; ландшафт; межі ландшафтів; місцевість; урочище; physical-geographical zoning; landscape; border landscapes; location; tract