Загальне мовознавство - Галян, Оксана Віталіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Навчально-методичне видання призначене для здобувачів факультету іноземної філології освітнього рівня «Бакалавр». Методична розробка має на меті ознайомити студентів із основними аспектами теорії мови, природою, сутністю, походженням та функціонуванням мови, методами дослідження, основними способами словотвору у мовознавстві. Містить лекційний матеріал, словник термінів, список рекомендованої літератури. Навчальнометодичне видання може бути використане здобувачами не лише під час лекційних та практичних занять, але й для самостійної роботи, підготовки до підсумкового контролю.
Keywords: Мовознавство; періодизація; метод; словотворення; романські мови; 81’1(072) Г 17