Лісозаповідна справа - Гетьманчук, Анатолій Іванович; Кичилюк, Олександр Володимирович; Кислюк, Катерина Леонідівна; Войтюк, Василь Петрович; Андреєва, Валентина Вікторівна; Шепелюк, Марія Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У методичних рекомендаціях приведено методичні поради стосовно поєднання принципів господарювання та екологічних підходів до лісу, як до екосистеми. За цим практикумом виконується поетапне проектування поєднання природоохронних та лісогосподарських заходів для конкретної категорії об’єктів природно-заповідного фонду.
Keywords: охорона природи; екологія; лісові ресурси; заповідна справа; природозаповідний фонд; 630(1-751.3)(072)