Формування цінової політики вищих навчальних закладів - Букало, Надія Артемівна; Bukalo, Nadiia A. (Полтавський університет економіки і торгівлі, 2010)
Досліджено формування цінової політики ВНЗ Волинської області. Проведений аналіз вартості навчання за напрямками підготовки для ВНЗ ІІІ-ІV рівнів акредитації, запропоновані умови надання знижок в оплаті за навчання. Investigational forming of price policy of HEE, of the Volinskoy area. The analysis of cost of studies after directions of preparation for HEE, ІІІ-ІV of levels is conducted accreditations, offered terms of grant of discounts in payment for studies.
Forming of price policy of higher educational establishments
Keywords: Освітні послуги; цінова політика ВНЗ; ціноутворення; educational services; price policy of HEE; pricing