Комп’ютерна графіка (Будівельні кресленики в середовищі AutoCAD): методичний посібник - Лелик, Ярослав Романович; Тарасюк, Іван Іванович; Lelyk, Yaroslav R.; Tarasiuk, Ivan I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Методичний посібник з дисципліни “Комп’ютерна графіка” (Будівельні кресленики в середовищі AutoCAD) розглядає питання використання засобів інженерної та комп’ютерної графіки у вигляді пакетів графічних програм в процесі підготовки фахівці, що навчаються за напрямом “ 0202- Мистецтво, спеціальності -“ Образотворче мистецтво” . Рекомендовано при вивчені навчальної дисципліни вільного вибору “Креслення” студентам спеціалізації “Художньо-комп’ютерна графіка” .
Computer Graphics (Construction drawings among AutoCAD)
Keywords: Комп’ютерна графіка; Computer Graphics; Будівельні кресленики; Construction drawings; пакет; package; графічні програми; graphics program