Меморіалізація місць масових поховань євреїв Волині періоду Другої світової війни - Надольська, Валентина Василівна; Nadolska, Valentyna V. (Волинський краєзнавчий музей, 2015)
У статті звернуто увагу на місця масових поховань євреїв Волині, які з’явилися в результаті реалізації нацистами політики геноциду. Розкриваються ставлення до таких місць у роки радянської влади, заходи щодо пошуку і меморіалізації місць масових поховань у добу незалежності України.
Keywords: Волинь; Голокост; масові поховання; євреї; Друга світова війна; історична пам’ять