Статистика ІІ : робоча програма вибіркової навчальної дисципліни - Бегун, Світлана Іванівна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2013)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є кількісна сторона масових економічних явищ у нерозривному зв'язку з їх якісним змістом у конкретних умовах простору та часу.
Робоча програма навчальної дисципліни «Статистика ІІ» для студентів за напрямом підготовки 6.030509 «Облік і аудит».
Keywords: статистика ІІ; соціально-економічна статистика; робоча програма