Особливості реалізації програм енергозбереження та енергоефективності в Україні - Матвійчук, Наталія Миколаївна; Matviychuk, Natalia M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Проаналізовано особливості реалізації програм енергозбереження та енергоефективності в Україні
Для науковців, фахівців, які працюють у різних галузях екологоекономічних систем раціонального природокористування, викладачів вищих навчальних закладів, аспірантів і студентів.
Keywords: енергозбереження; енергоефективність