Стан та перспективи соціального захисту в регіоні - Колосок, Андрій Мирославович; Kolosok, A. M. (Національна академія управління, 2010)
У статі здійснено аналіз соціального захисту населення у Волинській області за 2007-2009 роки, визначено його регіональні особливості та перспективи розвитку. In the floor a realizable analysis of social defence of population is in the Volhynia area, certain prospects of his development.
Consisting and prospects of social defence is of region
Колосок Андрій Мирославович - кандидат економічних наук, старший викладач кафедри економіки і підприємництва та інноваційної діяльності Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: соціальний захист; social defence; пільги; допомоги; субсидії; соціально-економічний розвиток; privileges; help; subsidies; socio-economic development