Довідник волонтера - Якобсон, Олена Олександрівна; Тучак, Анатолій Михайлович; Корпач, Надія Іванівна; Коць, Михайло Онісімович; Yakobson, Olena O.; Tuchak, Anatoliy M.; Korpach, Nadiya I.; Kots, Mykhaylo O. (My University, 2016)
"Довідник волонтера" містить тексти лекцій, які викладалися протягом теоретичної частини освітньої програми "Волонтерський інкубатор".
"Довідник волонтера" був написаний та надрукований в рамках грантової прогами "Волонтерський інкубатор", яка спільно реалізувалася ГО "Переселенці Криму та Донбасу" та СНУ ім Лесі Українки.
Keywords: Волонтерство; Сортування хворих; Долікарська медична допомога; Психологія спілкування; Дефектологія; Діти з особливими потребами