Педагогічна практика у ЗВО - Гошовська, Дарія Тарасівна; Іванашко, Оксана Євгенівна (My University, 2024)
Розроблений силабус «Педагогічна практика у ЗВО», призначений для здобувачів освітнього ступеня Магістр, галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки, спеціальності 053 Психологія за освітньо-професійною програмою Психологія. У ньому чітко визначені мета і завдання практики, компетентності, зміст практики, форми та методи контролю, критерії та методи оцінювання програмних результатів практики, наведено список основної і додаткової літератури. Викладений матеріал відповідає наскрізній програмі практик для підготовки магістрів спеціальності 053 Психологія за освітньо-професійною програмою Психологія.
Keywords: лекції; практичне заняття; виховний захід